Óriás gesztenyefa emlékhely

„Gőzerővel” folyik az óriás gesztenyefa emlékhely felújítása, fejlesztése.

Hamarosan végzünk a földközeli munkákkal; az információs/ ismeretterjesztő felületek tervezése, szerkesztése pedig folyamatban van.

Ehhez kapcsolódóan szeretnénk kérni, hogy aki képi (pl.: fénykép, képeslap, újságcikk) vagy egyéb szöveges információval rendelkezik, ossza meg velünk, hogy minél teljesebb körű ismereteket nyújthassunk az óriás gesztenyefáról.

Azok jelentkezését is várjuk, akiknek valamilyen személyes élménye kötődik a fához (pl. ott volt a fa kidöntésekor, vagy korábban az emlékhely kialakításában vett részt) vagy bármilyen más érdekes, s egyben _megbízható_ információval rendelkezik.

Az információkat az alábbi elérhetőségeken várjuk:

tel. szám: 20/665-4961

e-mail: gesztenyekek@gmail.com

Köszönjük szépen! 💚

Pályázat eredmények

Kedves vers- és meseírók!

Sajnáljuk, hogy korcsoportonként csupán egy-egy mese érkezett, illetve versből csupán egy fiataltól kaptunk alkotásokat, ugyanakkor örülünk is, hogy minden általatok beküldött vers és mese kedves és igényes mű, így minden pályázó elismerést érdemel. 😊

Bariska Fruzsina és nagypapája meséjét külön díjjal is jutalmazzuk. 😊

A versek és mesék közlésének módjáról és idejéről, valamint a díjátadó ünnepség idejéről (várhatóan szeptember) az érintettekkel hamarosan közvetlenül is felvesszük a kapcsolatot.

A pályázati felhívás elkészítésében és a pályaművek értékelésében Tóthárpád Ferenc segítségét külön köszönjük!

Köszönjük és gratulálunk! 😊