KHT túrák idén utoljára

A KHT 2013 túrasorozat következő, 2. állomása június 29-én lesz a „Vizek nyomában” – Forrástúra a Kőszegi-hegységben c. teljesítménytúránkkal.

Idén utoljára kerülnek megrendezésre a KHT túrák, így itt az utolsó lehetőség, hogy először vagy sokadszor a Kőszegi-hegység Túrázóivá váljatok! Ebben az évben a mindhárom túrát teljesítők egy szerintünk minden eddiginél szuperebb meglepetés-ajándékban részesülnek! :)

Ha valaki nem vett volna részt a május 11-i KHT1 túrán („Út az ismeretlenbe” – A Kőszegi-hegység rejtett(ebb) értékei), illetve már most tudja, hogy nem tud részt venni az elkövetkező KHT2 vagy KHT3 („Avar-kortól napjainkig” – Történelmi barangolás a Kőszegi-hegységben, szeptember 7.) túrák valamelyikén, ne csüggedjen, nem marad le semmiről, ha jelvényszerző túra keretében, önállóan teljesíti a távot. A 3 túrából maximum 2 teljesíthető jelvényszerző túra keretében, és kérünk Titeket, hogy az egyéni teljesítéseket jelezzétek nekünk, legkésőbb augusztus 5-ig! Letölthető térkép és leírás a honlapunkon.

Természetesen jövőre is rendezünk teljesítménytúrákat, amelyekről bővebb információt ősszel olvashattok majd. :)

Találkozzunk a túráinkon! :)